Om ​Expert Gulvservice

Hvilken behandling skal man vælge til sine gulve?

Når man skal vælge hvilken behandling man ønsker til sine nyafslebne gulve, skal man overveje hvor meget slid og trafik man har på det pågældende gulv. hvis man fx har hund kan det være en god idé at vælge en behandling som kan tåle dette, fx lak da denne overflade er ekstra stærk og let at rengøre.

Mange tror at hvis man vælger en lakeret overflade, kommer gulvet til at blive gult og mørkt. Med de nye lakprodukter er dette ikke tilfældet, derudover kan man hvidpigmentere gulvet så det lysnes inden man lakerer det. Hos expert gulvservice har vi 10 års erfaring med at afslibe og behandle gulve. Derfor får du præcis den overflade og det look du ønsker, og et perfekt resultat.

Vi udfører alle slags behandlinger

Professionel gulvservice garanterer du får et flot resultat der giver dit gulv nyt liv

Hos expert gulvservice rådgiver vi grundigt om hvilken behandling der er bedst for netop dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud og besigtiger gulvet, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning.

Når vi behandler dine gulve, benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter

Navnet Expert gulvservice forpligter, derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter.

Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi holder aldrig lukket!!

Mange gulvfirmaer har tlf tid, det har vi ikke hos Expert Gulvservice. Du skal kunne kontakte os når DU har tid, derfor kan du kontakte os både dag – og aften alle ugens 7 dage. Vi garanterer at vende tilbage på henvendelser samme dag.

Ring til os nu på​ 52 40 52 51 eller mail til kontakt@expertgulvservice.dk så svarer vi tilbage inden for kort tid.

Vi er på instagram og facebook, hvor du også er velkommen til at sende en besked og få inspiration ved at kigge på vores før-og efter billeder af tidligere gulvprojekter

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.

OVER 10 ÅRS ERFARING

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

ÅRETS HÅNDVÆRKER 2021

Vi er finalist til årets håndværker 2021

Vi er stolte over at kunne fortælle at anmeld håndværker har udnævnt os som finalist til årets håndværker 2021 prisen.


Der skal lyde en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere.​

Se flere på anmeld håndværker

"Gulvslibning og lakering"

Nem og hurtig aftale lavet med Expert Gulvservice. Tid og pris blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig flot arbejde udført. Kan kun anbefale Expert Gulvservice.

Lars Nørgaard​

"Gulvafslibning inkl. lud + sæbe"

Vi har klart fundet vores fremtidige go-to firma, til når vi skal have slebet og behandlet gulve. prisen er god. Der er utrolig god og venlig kommunikation. Daniel gjorde alt for at overholde tidsplanen, selv da en af firmabilerne skabte uforudsete problemer- god stil. De gav til og med første sæbebehandling, og efterlod sæbe til os til resten af efterbehandlingen.  Dette er ikke blevet tilbud andre steder. Brug trygt Expert Gulvservice.

Niels

"Gulvafslibning og lakering"

Opgaven var slibning og 3 gange lak af bøgeparket i køkken. Gulvet var virkelig slidt og medtaget - mange år uden lak og gamle vandskader. Efter telefonsamtale med Daniel fra firmaet, hvor vi koordinerede, hvad der skulle gøres, modtog jeg hurtigt skriftligt tilbud med udførlig pris og beskrivelse af opgaven. Kommunikationen har været i top hele vejen - professionel og imødekommende. Tidspunktet og varighed for udførelsen blev overholdt og vi er virkelig tilfredse med resultatet. Gulvet står flot og ensartet og vi vil ikke tøve, med at bruge Expert Gulvservice en anden gang.

Lisbeth Rostholm

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mange gulvfirmaer har tlf tid, det har vi ikke hos Expert Gulvservice. Du skal kunne kontakte os når DU har tid, derfor kan du kontakte os både dag – og aften alle ugens 7 dage. Vi garanterer at vende tilbage på henvendelser samme dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Expert gulvservice​

Herlev Hovedgade 155, 1. tv., 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52405251

Expert gulvservice

​Navnet Expert gulvservice forpligter, derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter.

Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.