Lakering af gulv tilbydes

Få udført en professionel gulvlakering

Kunne du tænke dig at få foretaget en professionel lakering af gulv, og leder du i den forbindelse efter en erfaren gulvspecialist, som kan hjælpe dig med at udføre arbejdet? I så fald er du kommet til det helt rigtige firma.

Hos Expert gulvservice har vi 10 års erfaring inden for gulvservice, og vores kompetencer dækker blandt andet over gulvafslibning og efterfølgende lakering af gulv. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du blot ønsker vores hjælp til en lakbehandling af gulv.

Vi kører som regel ud til private boligejere, som ønsker professionel hjælp til en efterbehandling af deres gulve i Ballerup, Rødovre eller Taastrup, men vi kører også gerne forbi din adresse i et andet omkringliggende område. 

Hvorfor vælge lakering af gulv?

Der er flere fordele ved at vælge gulvlakering, hvis du ønsker at give dine gulve en efterbehandling. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

 • Du får en ekstra stærk overflade
 • Gulvet er nemt at gøre rent og vedligeholde
 • Du kan give nyt liv til dit gamle trægulv til en fordelagtig pris
 • Du kan fremhæve træets naturlige udseende
 • Lak har en hurtig tørreevne, således at du hurtigt kan bruge gulvet igen.

Mange tror fejlagtigt, at lak giver en gullig og mørk overflade til gulvet – det behøver dog slet ikke at være tilfældet.

Vi anvender de bedste kvalitetsprodukter på markedet, og med de nye lakprodukter der i dag findes, så får du en flot overflade, der hverken er mørk eller gullig, når du vælger lakering af gulv.

Derudover har du også mulighed for at vælge at få foretaget en hvidpigmentering af dine gulve, inden vi lakerer dem, således at gulvene bliver lysnet. Det giver et lyst og flot resultat.​

​Det behøver ikke at være dyrt at give gamle gulve nyt liv

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på lakering af gulve. Nedenfor kan du finde to eksempler på, hvor meget det koster for afslibning og lakering af trægulv:

Naturlig mat lak:

 • Afslibning af 40 m2 gulv
 • Inkl. 4 dørtrin
 • Efterbehandling med 3 x naturlig mat lak.

Pris: 6.500 kr. inkl. moms.

Hvidpigmentering og mat lak:

 • Afslibning af 55 m2 gulv
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Behandling med hvidpigmentering og 3 x mat lak.

Pris: 9.800 kr. inkl. moms.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.

OVER 10 ÅRS ERFARING

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

ÅRETS HÅNDVÆRKER 2021

Vi er finalist til årets håndværker 2021

Vi er stolte over at kunne fortælle at anmeld håndværker har udnævnt os som finalist til årets håndværker 2021 prisen.


Der skal lyde en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere.​

Se flere på anmeld håndværker

"Gulvslibning og lakering"

Nem og hurtig aftale lavet med Expert Gulvservice. Tid og pris blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig flot arbejde udført. Kan kun anbefale Expert Gulvservice.

Lars Nørgaard​

"Gulvafslibning inkl. lud + sæbe"

Vi har klart fundet vores fremtidige go-to firma, til når vi skal have slebet og behandlet gulve. prisen er god. Der er utrolig god og venlig kommunikation. Daniel gjorde alt for at overholde tidsplanen, selv da en af firmabilerne skabte uforudsete problemer- god stil. De gav til og med første sæbebehandling, og efterlod sæbe til os til resten af efterbehandlingen.  Dette er ikke blevet tilbud andre steder. Brug trygt Expert Gulvservice.

Niels

"Gulvafslibning og lakering"

Opgaven var slibning og 3 gange lak af bøgeparket i køkken. Gulvet var virkelig slidt og medtaget - mange år uden lak og gamle vandskader. Efter telefonsamtale med Daniel fra firmaet, hvor vi koordinerede, hvad der skulle gøres, modtog jeg hurtigt skriftligt tilbud med udførlig pris og beskrivelse af opgaven. Kommunikationen har været i top hele vejen - professionel og imødekommende. Tidspunktet og varighed for udførelsen blev overholdt og vi er virkelig tilfredse med resultatet. Gulvet står flot og ensartet og vi vil ikke tøve, med at bruge Expert Gulvservice en anden gang.

Lisbeth Rostholm

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mange gulvfirmaer har tlf tid, det har vi ikke hos Expert Gulvservice. Du skal kunne kontakte os når DU har tid, derfor kan du kontakte os både dag – og aften alle ugens 7 dage. Vi garanterer at vende tilbage på henvendelser samme dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Expert gulvservice​

Herlev Hovedgade 155, 1. tv., 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52405251

Expert gulvservice

​Navnet Expert gulvservice forpligter, derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter.

Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.