Gulvafslibning udføres af specialister

Giv nyt liv til dine gamle gulve

Er dine gamle gulve blevet slidte og ridsede, og trænger de til en afslibning? En gulvafslibning, ligesom en gulvafhøvling, er et rigtigt godt og billigt alternativ til at få lagt et helt nyt gulv – og det vil samtidig se ud som om, at du faktisk har fået et helt nyt gulv.

Hos Expert Gulvservice har vi blandt andet specialiseret os inden for gulvafslibning, som vi udfører for private boligejere i for eksempel Rødovre, Taastrup, Ballerup samt flere andre omkringliggende områder.

Vi sikrer dig den rette efterbehandling

Efter en gulvslibning er det en rigtig god ide at efterbehandle gulvene for at beskytte dem og for at sikre en minimal vedligeholdelse. 

Her er der en række forskellige behandlinger at vælge imellem, og vi tilbyder selvfølgelig dem alle sammen. Særligt lakering af gulv er et stort ønske iblandt vores kunder, og det er også en gulvbehandling, som vi har stor erfaring inden for. 

Hvad koster gulvafslibning?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget en gulvafslibning koster. Vores priser på afslibning af gulve afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Hvor mange kvadratmeter gulv du skal have slebet
  • Om vi også skal slibe trappetrin, dørtrin og lignende
  • Hvilken type efterbehandling du vælger.

Har du et trægulv, kan du dog give nyt liv til dine gamle gulve til en ganske billig pris. Nedenfor kan du finde to priseksempler, så du har en ide om, hvor meget en slibning af gulve koster, og du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

​Priseksempel 1 - naturlig mat lak:

  • ​Afslibning af 40 m2 gulv inkl. 4 dørtrin
  • Behandling med 3 x naturlig mat lak.

Pris: 6.500 kr. inkl. moms.​

Priseksempel 2 – hvidpigmentering og mat lak:

  • ​Afslibning af 55 m2 gulv inkl. 2 dørtrin
  • Behandling med hvidpigmentering
  • ​Behandling med 3 x mat lak.

Pris: 9.800 kr. inkl. moms.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.

OVER 10 ÅRS ERFARING

Kvalitet og tilfredse kunder, hver gang!

ÅRETS HÅNDVÆRKER 2021

Vi er finalist til årets håndværker 2021

Vi er stolte over at kunne fortælle at anmeld håndværker har udnævnt os som finalist til årets håndværker 2021 prisen.


Der skal lyde en stor tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere.​

Se flere på anmeld håndværker

"Gulvslibning og lakering"

Nem og hurtig aftale lavet med Expert Gulvservice. Tid og pris blev overholdt til punkt og prikke. Rigtig flot arbejde udført. Kan kun anbefale Expert Gulvservice.

Lars Nørgaard​

"Gulvafslibning inkl. lud + sæbe"

Vi har klart fundet vores fremtidige go-to firma, til når vi skal have slebet og behandlet gulve. prisen er god. Der er utrolig god og venlig kommunikation. Daniel gjorde alt for at overholde tidsplanen, selv da en af firmabilerne skabte uforudsete problemer- god stil. De gav til og med første sæbebehandling, og efterlod sæbe til os til resten af efterbehandlingen.  Dette er ikke blevet tilbud andre steder. Brug trygt Expert Gulvservice.

Niels

"Gulvafslibning og lakering"

Opgaven var slibning og 3 gange lak af bøgeparket i køkken. Gulvet var virkelig slidt og medtaget - mange år uden lak og gamle vandskader. Efter telefonsamtale med Daniel fra firmaet, hvor vi koordinerede, hvad der skulle gøres, modtog jeg hurtigt skriftligt tilbud med udførlig pris og beskrivelse af opgaven. Kommunikationen har været i top hele vejen - professionel og imødekommende. Tidspunktet og varighed for udførelsen blev overholdt og vi er virkelig tilfredse med resultatet. Gulvet står flot og ensartet og vi vil ikke tøve, med at bruge Expert Gulvservice en anden gang.

Lisbeth Rostholm

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mange gulvfirmaer har tlf tid, det har vi ikke hos Expert Gulvservice. Du skal kunne kontakte os når DU har tid, derfor kan du kontakte os både dag – og aften alle ugens 7 dage. Vi garanterer at vende tilbage på henvendelser samme dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Expert gulvservice​

Herlev Hovedgade 155, 1. tv., 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52405251

Expert gulvservice

​Navnet Expert gulvservice forpligter, derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter.

Vi sørger for at dine gulve får nyt liv og forbliver pæne i mange år.